DİYARBAKIR / ÇERMİK - Bayrak İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Kent genelinde faaliyet gösteren okulları bir bir ziyaret eden trafik Jandarma ekipleri, öğrencilerle bir araya gelerek trafik eğitimleri veriyor. Ekiplerin yaptığı eğitimler çerçevesinde son duraklarından bir tanesi ise Bayrak İmam Hatip Ortaokul oldu.

Şbt

Okulumuz, 2. dönem veli toplantısı için değerli velilerimizi okulumuza davet etti.  Velilerimizin katılımlarıyla veli toplantımızı gerçekleşirdik.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası kapsamında öğrencilerimizle beraber pano hazırladık, resimler yaptık ve enerji verimliliği kamu spotu videolarını izledik. Öğrencilerimize israf konusunuda bilgilendirmelerde bulunduk. Verimlilik konusunda neler yapabileceğimizi anlattık. Enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratmaya çalıştık.

Herşey daha güzel bir gelecek için.

Kas

Öğrencilerimize kışlık kıyafetler için destek veren bir esnafımız okulumuza bere, atkı ve eldiven göndermiştir.

Kas

Okulumuz öğretmenleri, "Misafirim Öğretmenim" projesi kapsamında veli ziyaretlerinde bulundular. Ziyaretlerimize öncelikle LGS hazırlığında olan 8. Sınıf öğrencilerimizin velilerini ziyaret ederek başlamak istedik.

Ekm

Öğrencilerimiz LGS hazırlıklarına başladılar. Ellerindeki kaynaklarla kendilerini sınava hazırlamaktadırlar.

Ekm

Bayrak okulu olarak her gün bir saat okuma saati yapıyoruz.